Creant el teu futur

 

La creació: un procés que ens acompanya des de temps infinits.

Aquest mateix procés que va generar la matèria que ens dóna vida ens dota de la mateixa capacitat per crear el nostre futur, i el dels nostres clients.
Treballem dia a dia per superar cadascun dels reptes que ens plantegen els diversos projectes dels nostres clients, i així ajudar-los a aconseguir les seves fites futures, adaptant l’ús de tecnologies capdavanteres.

Amb aquest esperit, cada any, arribades aquestes dates, plasmem aquest concepte al nostre calendari.
Un projecte que es comença a gestar al setembre amb l’elecció de la fotografia i el lema corresponent.
Aquest any hem volgut rendir tribut a una de les fites tecnològices més grans de l’any 2022: la posada en marxa del telescopi espacial James Webb que ens ofereix una resolució i sensibilitat mai vista fins ara, i permet multitud d’investigacions en els camps de l’astronomia i la cosmologia.

Una de les primeres imatges que va prendre, des de prop del punt de Lagrange L2, va ser la dels Pilars de la Creació.
Els Pilars de la Creació és una fotografia de trompes d’elefant de gas interestel·lar i pols a la nebulosa de l’Àliga, a aproximadament 7000 anys llum de la Terra.

Aquestes aglomeracions són anomenades així perquè el gas i la pols que les formen es troba en el procés de creació de noves estrelles, mentre que també està sent erosionat per la llum de les estrelles properes que s’han format recentment.

Aquesta fotografia reuneix tots els conceptes que ens fan diferents com a empresa de consultoria i assessoria IT: creació, tecnologia, reptes, futur.

Perquè el nostre futur, és el futur dels nostres clients, que animem a que ens facin arribar les seves impressions en rebre el nostre calendari a través de les nostres xarxes socials: Linkedin, Facebook o Twitter.

Crèdits imatge i notacions científiques: NASA, ESA, CSA, STScI; Joseph DePasquale (STScI), Anton M. Koekemoer (STScI), Alyssa Pagan (STScI).
Nota: S’ha permès una certa llicència artística en la creació del calendari per mostrar més nítidament la majestuositat de la imatge.