Alguns dels nostres projectes

Icreatia

Icreatia, comerç electrònic líder en tecnologia aplicada a la creativitat, ha confiat en JOINSO, la migració del seu lloc web de Magento 1 a la darrera versió de Magento 2.
Un projecte que ha durat diversos mesos i que ha comprès des de la migració de milers de productes, clients i comandes, així com la creació d’una infraestructura escalable i de
alta rendibilitat en Amazon WS basant-se en l’amplia experiència de JOINSO com a partner.
Això ha permès crear un website de comerç electrònic líder en vendes de prestigioses marques com Wacom, Huion, Rhino, Autodesk, etc.


SAATE

SAATE, empresa de referència a Catalunya en sistemes d’aïllament tèrmic per l’exterior per
habitatges d’alta gamma confia en JOINSO per a l’optimització SEO i SEM de tots els seus websites corporatius.
Des de fa un any, SAATE ha aconseguit millorar considerablement el posicionament orgànic i de pagament gràcies a la nostra qualitat com Google Partner, i a les diferents
consultories i auditories realitzades.
SAATE segueix confiant en JOINSO per permetre que SAATE segueixi liderant les recerques del seu sector.


Food4Rhino

A Food4Rhino.com  confien en JOINSO des de 2012 en l’evolució d’una plataforma orientada a oferir apps i recursos per a Rhino i Grasshopper, programes de disseny 3D líders mundialment.

JOINSO ha estat escollit per la seva àmplia experiència com a consultors Drupal, empresa membre de “Drupal Association”, així com partners en Amazon WebServices.

La conjunció d’ambdós tecnologies i la nostra àmplia experiència, ha permès dotar a Food4Rhino.com d’un site ràpid, amb alta usabilitat, amb un buscador potent, així com permetre una evolució d’infraestructura sota demanda ben sostinguda, donat que dóna suport a més de 600000 usuaris a nivell mundial, serveix més de 300000 descàrregues mensuals i acumula més de 10 milions de descarregues.


Mobles Izquierdo

Mobles Izquierdo és una empresa familiar dedicada al moble amb àmplia experiència en el sector mobiliari, la seva fabricació a mida i la decoració de la llar.

Fundada el 1962 com a fabricant artesanal de mobles per al televisor i escriptoris, ha evolucionat cap a tots els àmbits de la decoració i l’interiorisme, sempre mantenint-se fidel als seus orígens i oferint un producte a la mida del client.

JOINSO ha creat una web adaptada a tots els dispositius, en la que els clients poden veure l’ampli catàleg de productes que ofereixen així com packs amb ofertes per a moblar tot el pis.

També confien en nosaltres

O dit d’una altre manera…

Clients satisfets

15 anys,

8 mesos i

11 dies

al seu servei