Desenvolupament

Un dels serveis per el que destaquem és l’assessoria i consultoria en el desenvolupament de projectes informàtics en vàries àrees com són el disseny d’arquitectura de software, l’optimització de processos o el control de seguretat.

Desenvolupem projectes en un gran ventall de plataformes de desenvolupament i entorns, i contrastem tots els aspectes claus que conformen un projecte de desenvolupament de software: direcció del projecte, avaluació del pla de projecte, disseny de documentació funcional, disseny tècnic, definició de polítiques de desenvolupament, guies de codificació, etc.

Un disseny erroni en una arquitectura de software o una deficiència en el desenvolupament pot tenir conseqüències molt greus com són deficiències en la funcionalitat, retard en la consecució del projecte o inoperabilitat del sistema. Per aquest motiu, li oferim informació sobre els punts dèbils o les carències en el disseny d’arquitectura per a poder prendre la decisió oportuna.

 

Direcció

Proporcionem serveis de direcció informàtica, tant per a empreses com per a autònoms que necessiten externalitzar aquest servei a un preu competitiu.

Els nostres serveis permeten coordinar i assegurar una bona execució del projecte amb el fi d’obtenir resultats òptims del mateix i detectar qualsevol deficiència o carència del projecte. 

 


Màrqueting digital

Fem créixer als nostres clients en un món digital.

Som especialistes en varies branques del Màrqueting Digital, totes elles imprescindibles per al seu negoci:

Search Engine Optimization: optimitzem pàgines web per a que estiguin en les primeres posicions en els motors de cerca. Un contingut ben estructurat i codificat facilitarà que el seu negoci sigui localitzable fàcilment a Internet.

Search Engine Marketing: som Google Partner, experts en publicitat de pagament online. Creem campanyes per a que pugui arribar amb més facilitat a futurs clients interessats en els seus productes o serveis.

Social Media Marketing: tenir una presència en xarxes socials es imprescindible per a poder interactuar amb els seus clients i donar-se a conèixer. El guiarem en les xarxes socials per aconseguir una comunitat entorn a la seva marca.

Email Marketing: el segell MailChimp Experts ens identifica com a especialistes en la creació de newsletters. Aconseguirem una millor taxa de conversió que li permetrà arribar al seu públic més fàcilment.

 

Seguretat

Proporcionem assessories en varies branques de la seguretat informàtica com són la seguretat en el desenvolupament d’un projecte de software o la preservació de la propietat i la seguretat del sistema.

Assessorarem i guiarem en el total compliment de la RGPD; des de l’estudi i adequació del seu negoci per al compliment fins a l’establiment de mesures de seguretat lògiques i físiques per a la correcta protecció de les dades i la informació personal dels seus clients, empleats i proveïdors.

En quant a la preservació de la propietat, podem crear polítiques d’us i distribució del software amb la creació d’ofuscació de codi en base a les necessitats del seu negoci.

La nostra auditoria li permetrà detectar qualsevol deficiència del sistema i adequar-lo en el futur per a solucionar els problemes relatius a la seguretat del sistema.

L’aliança amb els nostres partners ens permet, per exemple, oferir solucions de seguretat basades antivirus com Avast, Avg, Eset, Kaspersky, Malwarebytes i Sophos, o solucions de hardware com les arquitectures de desplegament basades en Synology.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres si desitja més informació.